info@atelieramaai.com
Organiseren

De perfecte locatie voor je evenement

Heb je iets te vieren of nood aan quality time met vrienden, familie of collega’s? Boek dan een workshop op maat bij Creatief Atelier A Maai. De ultieme combinatie van creativiteit en vermaak.

Altijd inbegrepen

Wanneer je kiest voor een activiteit of feest op maat.
Workshop
Bij Atelier A Maai draait alles om ambacht, creativiteit, gezelligheid en ontspanning. Daarom is een Privé-workshop in een intieme setting de centrale activiteit van je gekozen dag. In overleg kies je zelf een workshop die past bij de interesses van jou en je gasten. 
Onthaal met hapje en drankje
Een feestje is uiteraard niet compleet zonder lekker eten en drinken. Een hapje en drankje bij binnenkomst is daarom standaard inbegrepen voor elke gast. 
Planning en organisatie
Het organiseren van een activiteit kan tijdrovend en stressvol zijn. Daarom nemen wij de volledige planning en organisatie op ons. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we samen je ideeën en wensen. Vervolgens komen wij binnen 3-5 werkdagen met een uitgewerkt voorstel.

Extra opties

Om je activiteit of feest nog specialer te maken.
Catering
Het is mogelijk om catering toe te voegen aan jullie event. We hebben hiervoor samenwerkingen met lokale bakkers en traiteurs. Of het nu gaat om apérohapjes, brunch, dinner of lunch, we zorgen ervoor dat jij en je gasten in de watten worden gelegd.
Themafeest
Wil je graag een themafeest organiseren? Dan zorgen we voor speciale aankleding van het atelier. We kunnen het atelier omtoveren tot een omgeving die perfect past bij het door jou gekozen thema. Alles is mogelijk, Of je nu een romantische avond in vintage stijl wilt of een levendig en kleurrijk feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Entertainment
In aanvulling op de creatieve workshop, is het mogelijk om entertainment toe te voegen aan je activiteit. We bekijken samen wat het beste past.
En meer...
Wanneer je zelf een idee hebt, denken we graag met je mee.

Neem vandaag nog contact op

Is het tijd om jouw event op maat te plannen en te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verassen door de eindeloze mogelijkheden die we bieden. Samen met jou zetten we je wensen om in werkelijkheid en maken we er een onvergetelijke gebeurtenis van.
Vrijblijvend contact opnemen
Vragen? We helpen je het antwoord te vinden.
Sociale media
cartchevron-right