info@atelieramaai.com
Over

Ontdek jezelf

In een wereld die steeds vaker gehaast en onpersoonlijk is, groeit het verlangen naar echt samenzijn. Een lokale gemeenschap die creativiteit tot uiting laat komen en waar je elkaar inspireert. Welkom bij Creatief Atelier A Maai, waar dit verlangen werkelijkheid wordt.
Creatief Atelier A Maai is een gezellige ruimte waarin creativiteit wordt omarmd en ambachtelijke vaardigheden gekoesterd worden. We verwelkomen iedereen die de passie deelt voor echt handwerk. Of je nu een doorgewinterde creatieveling bent of nog maar net aan het begin staat van je creatieve avontuur.

We willen een plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en elkaars passie delen en versterken. We houden ervan om onze gasten te stimuleren om te experimenteren en te genieten van het creatieproces. Want creativiteit draait niet om perfectie, maar om plezier hebben en samen groeien. Hierbij staat voorop dat niets fout is en dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn.

Bij ons draait alles om het omarmen van creativiteit. Onze kernwaarden zijn dan ook ambacht, natuurlijkheid, sociaal samenzijn, inclusiviteit en passie. Zij vormen het hart van alles wat we doen, zoals we het doen.

Ben je benieuwd naar de activiteiten en mogelijkheden? Kijk dan zeker even verder op deze site of neem contact op.
We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen met jou op een creatief avontuur te gaan.

Vragen? We helpen je het antwoord te vinden.
Sociale media
cartchevron-right